maj 13, 2020

Stefan Hellerstedt, nöjd kund!

Detta är Stefan Hellerstedt som är butiksägare av Specsavers i Stenungsund. Vi kontaktade honom då han nyligen skulle rekrytera en optikerassistent till sin butik genom Electus.

  • Hej Stefan! Varför valde ni Electus som leverantör framför andra konkurrerande verksamheter?
  • Jag kände till dem sedan tidigare så det kändes naturligt att välja Electus.
  • Hur uppfattade ni det bemötande som ni fick när ni kontaktade Electus?
  • Jag mailade till dem först och fick sedan träffa en konsultchef hos dem som hade ett öppet, trevligt bemötande mot mig. Jag kände att detta skulle bli enkelt, inga svårigheter alls! Sedan när de presenterade kandidaterna för oss kunde vi inte välja då de båda var så kompetenta. Vi valde därför att rekrytera båda två!
  • Skulle du rekommendera Electus till andra?
  • Det skulle jag absolut göra! De har en professionalism och enkelhet som känns betryggande. Det är alltid tryggt och enkelt med Electus!