• Electus Rekrytering | Brygghuset/Spaces, Theres Svenssons gata 13, 417 55 Göteborg | Telefon: 031-771 32 82

Interim

Behöver ni rekrytera en ny chef / ledare? Anlita oss, vi hittar rätt personer åt er.

Kontakta oss

Står ni utan en chef/ledare eller annan specialist?

Har ni omorganisation, är i en rekryteringsprocess där nya chefen har tre månaders uppsägning från gamla jobbet, har tidspress eller annan turbulens? Då är en Interim konsult från Electus det ni söker. Vår konsult kan täcka upp för ert behov, både på kort och lång sikt.

Typiska situationer våra kunder hamnar i där vi hjälper till:

Det kan vara efter en omorganisation där olika roller, t ex juniora chefer/ledare med begränsad erfarenhet tillträtt och tills nya organisationen satt sig kan dessa chefer behöver extra stöttning. Ofta kan en coachande chef/ledare externt vara den bästa lösningen. Er nya chef/ledare har sagt upp sig från gamla jobbet och det finns en viss tid innan han eller hon kan infinna sig hos er, vanligtvis en till tre månader. Under vissa hektiska perioder för leverans- eller säljteamet finns behovet av en tillfällig chef/ledare. Har ni en en speciell kampanj men saknar tiden att leda uppdraget. Vi har chefen/ledaren. Känner ni att er säljstyrka har tappat farten i försäljningen? Då kan det vara nyttigt att höra peppande ord från en extern chef/ledare som kommer med nya infallsvinklar. Ska en nyckelperson hos er vara mamma- eller pappaledig? Har ni fått en långtidssjukskrivning? Orsakerna till varför man behöver en interim konsult är många och våra tjänster är snabba och flexibla.

I många fall liknar en rekrytering av en konsult en traditionell rekrytering men med skillnaden att när det gäller interim går det lite snabbare. I vissa fall behöver vår interimskonsult vara på plats och jobba redan inom en vecka.

Våra Interimskonsulter jobbar på uppdrag som både är korta och långa. Hur ser behovet ut hos er?

Få insikter från rekryteringsvärlden!


Våra arbetsområden är Göteborg, Uddevalla och Stenungsund