maj 25, 2020

Maria Benholm älskar sitt jobb som rekryterare

Träffa Maria Benholm som är Rekryterare och Coach på Electus. Maria tycker om människor och hon älskar verkligen sitt jobb!

Att vara Rekryterare innebär att man hjälper företag med att hitta ny personal. Det kan vara allt ifrån att intervjua kandidater, ringa referenser och göra uppföljningar av personlighetstester. Maria berättar att det händer väldigt mycket olika saker hela tiden – men väldigt roliga saker!
” Den viktigaste kärnan i rekryteringen är att få hjälpa folk till att hitta sin potential och att hitta rätt ställe för dem. Det bästa är när det blir en riktigt bra matchning och man får bidra och växa i det – det är det roliga!” säger Maria.
Maria kommer ifrån en bred bakgrund men är säljare i grunden. Hon har bl.a arbetat som Regionchef, Butikschef, säljare samt med marknadsföring.
Det bästa med att arbeta på Electus tycker Maria är att de gör allting med stort engagemang och kunskap samt att de är väldigt personliga och har roligt på jobbet.
”Vi älskar det vi gör – och då blir det roligt!” säger hon.
När Maria är ledig yogar hon och spenderar mycket tid ute i naturen. Dessutom går mycket tid åt till hennes två tonåringar och hennes lilla Jack Russel hund.
Något som inte alla vet om Maria är att hon är väldigt händig och gillar att förändra och skapa. Hon har också en kreativ ådra och tycker om att måla och tapetsera. Nästa projekt är att bygga en altan!

Tack för pratstunden Maria!