• Electus Rekrytering | Brygghuset/Spaces, Theres Svenssons gata 13, 417 55 Göteborg | Telefon: 031-771 32 82

Kundfilmer - Lediga jobb

"Att göra en film och presentera er, tjänsten och företaget – där har ni en utomordentligt bra chans och visa upp er för framtida medarbetare. Så ser de hur arbetsplatsen ser ut, de får en känsla för medarbetarna och de blir lockade att söka tjänsten." - Tom Sjötun

Så här hjälper vi kunder att synas före, i samband med & efter rekrytering. Hör av er till oss så hjälper vi er.

Kontakta oss här

Senaste kundfilmen

Verkstadschef till Truckpoolen i Göteborg

Är du Truckpoolens nya verkstadschef? 🔧

Har du erfarenhet av truckar, entreprenadmaskiner, el och/eller hydraulik? Vill du leda arbetet i Truckpoolens verkstad med allt vad det innebär?

Läs mer och ansök här.


Säljare till Starke Arvid AB i Ljungskile

Företaget tillverkar, marknadsför och säljer utrustning till byggindustrin och entreprenad under varumärkena Starke Arvid och Fjärås of Sweden till hela Norden samt dotterbolaget i England.

Tycker du om utveckling och att göra skillnad? Gillar du teknik och vill du att det ska vara full fart och kul på jobbet?
Läs mer och ansök här.

Optikerassistent/Butikssäljare till Specsavers i Stenungsund

Är du intresserad av ny teknik och de senaste modetrenderna? Vi söker Optikerassistent/Butikssäljare till Specsavers Sverige i Stenungsund 👓

All utbildning sker internt, så du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Det är betydligt viktigare att du har rätt inställning och en vilja att lära dig nya saker. Läs mer och ansök här.

Auktoriserad revisor till Westra Revisioner i Uddevalla

Vill du bli en del av ett härligt gäng revisorer och redovisningsekonomer? Vi söker en auktoriserad revisor till Westra Revisioner i centrala Uddevalla 💼

Läs mer och ansök här!

Medarbetare till PL Parkettrenoveringar i Göteborg

Är du händig? Vill du lära dig en unik produkt och få vara med på en stor utvecklingsresa? Vi söker medarbetare till PL Parkettrenoveringar 🔨

Företaget har en unik produkt och erbjuder lokala renoveringar och reparationer av parkettgolv. Det kommer med många fördelar! Bland annat sparar man material – och kunden behöver inte flytta sina möbler. Läs mer och ansök här!

Senior Systemutvecklare till Celab i Kungälv

Vi söker en Senior Systemutvecklare till Celab i Kungälv 🖥. Celab Communications AB har de senaste åren upplevt stora framgångar med deras egenutvecklade programvaror och applikationer och behöver nu förstärka utvecklingsteamet i Kungälv!

Är du företagets nästa tillskott? Läs mer och ansök här!

Revisor/Kontorschef till Swedrev i Stenungsund

Vi söker en Revisor/Kontorschef till affärs- och revisionsbyrån Bakertilly Swedrev i Stenungsund 🏢📈📎

Vill du vara en del av ett härligt gäng på ett fantastiskt kontor där man äter gemensam frukost varje dag och får alla möjligheter till personlig utveckling? Läs mer och ansök här!

Vi söker en Säljare till Monitor Larm & Bevakning i Göteborg!

Vi söker en Säljare till Monitor Larm & Bevakning i Göteborg! 🚨

Vill du arbeta i ett företag med stort hjärta och engagemang, där kunden står i centrum och bullarna är magiskt goda på veckomötet? 😁 Läs mer och ansök här!

Socialsekreterare till Individ- och Familjeomsorgen i Färgelanda kommun

Vi söker Socialsekreterare till Individ- och Familjeomsorgen i Färgelanda kommun 👦🏽👧🏼

Vill du göra skillnad och se människor utvecklas? Nu har du möjlighet att bli en del av barn- och familjeenheten, då kommunen befinner sig i ett utvecklingsskede och behöver utöka verksamheten med två socialsekreterare! Läs mer och ansök här!

Församlingspräst till Svenska kyrkan på Orust

Är du präst? ⛪️ Vi söker en församlingspräst till Svenska kyrkan på Orust! Ett fantastiskt tillfälle för dig som har Jesus i centrum, gillar havet och är redo för en ny utmaning. Vi erbjuder en delaktighet i ett pastorat med sju församlingar och drygt 40 anställda.

Läs mer och ansök här!

Vi söker en Maskinist till Asfaltsverket DAB Group i Kungälv 🔧

Vill du vara med och ta hand om vårt asfaltverk? Se till att det fungerar som det ska, hålla iordning, se till att allt flyter på med beställningar och leveranser. Vi letar efter en händig person som självständigt kan finna lösningar på praktiska problem i den dagliga produktionen!

Läs mer och ansök här!

Platschef till Ballingslöv Kök & Bad Göteborg City!

Vi söker en platschef till Ballingslöv | Göteborg City 💧. Du kommer att vara säljarnas högra hand och jobba med Ballingslöv både lokalt och centralt. Du kommer dessutom hålla veckomöten, ta hand om utställningen och vara vårt ansikte utåt!

Vill du hänga med ett härligt gäng i ett roligt företag och bransch? Läs mer och ansök här!

Produktionschef till Bilbyggarna i Wallhamn

Nu söker vi Produktionschef till Bilbyggarna i Wallhamn 🚙

Vill du vara med och ta företaget, som anpassar fordon efter kundens behov och önskemål, till nya nivåer? Läs mer och ansök här!

Nu söker vi flera nya medarbetare till Truckpoolen i Göteborg!

Nu söker vi flera nya medarbetare till familjeföretaget Truckpoolen i Göteborg 🚜🔧

Grymt bra chans för dig som har erfarenhet av service och reparationer av truckar och/eller maskiner! Läs mer och ansök här!

Få insikter från rekryteringsvärlden!


Våra arbetsområden är Göteborg, Uddevalla och Stenungsund